Nu är det högtryck i odlingen!

IMG_1023

 

Nu är det högt tryck i odlingen! Jordproverna är tagna så vi vet vad/hur mycket näring vi ska ut med och i vilket område. All klippning är klar, grenklipparen är körd, alla slangar till droppbevattningen är kontrollerade och vi har börjat vattna. För varje dag nu så ser jag löven slå ut mer och mer!

IMG_1031_2

 Per kör med kantskärare och plog före mig i alla rader…

IMG_1033

…och jag kör traktor med ogräsfräsen överallt i raderna! Det verkar som att blomningen startar ca 13 maj och då träden ska pollineras i lugn och ro och inte stressas av maskiner så nu gäller det att bli klara!

IMG_1014

Mamma är på besök från Norrland och får köra lastare för första gången i sitt liv med skopan full av CaMg som Per och jag skottar ut i raderna, tur hon kört rally tidigare i livet och är bra på att gasa!

No comments yet.

Lämna ett svar